top of page
About Zallys
Blu_macchine_web.jpg

BEMUTATKOZIK A ZALLYS

Funkcionalitás

Kialakításuknál fogva a Zallys termékek maximális funkcionalitást kínálnak minden olyan alkalmazási célra, amelyre azokat tervezték.

Technológiák

Termékeink folyamatos fejlesztésével lépést tartunk a legmodernebb technológiákkal, ezáltal vevőinknek a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk. Elektromos anyagmozgatási megoldásainkat minden szükséges védőfunkcióval elláttuk, berendezéseinket kiváló minőségű anyagokból Olaszországban gyártjuk.

Kialakítás

Kiemelt figyelmet fordítunk elektromos haszonjárműveink kialakítására és működési szempontjaira. Tervezési folyamataink alapkövét képezi a felhasználói ergonómia és a biztonság.

Who we are
Blu_macchine_web.jpg

KIK VAGYUNK ÉS MIVEL FOGLALKOZUNK

25 éves gyártói tapasztalat

A Zallys srl különböző iparágak, például logisztika, építőipar, kiskereskedelem és szupermarketek, valamint repterek, kórházak és sok más egyéb szektor számára gyárt elektromos járműveket. Vállalatunk már több, mint 25 éve aktívan jelen van a nemzetközi piacon, viszonteladói hálózatunk tagjainak száma világszerte meghaladja a hatvanat és Olaszországban 250-nél is több forgalmazóval szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Vevőszolgálati támogatás

A Zallys online and offline vevőszolgálati támogatást nyújt. Online, mert célunk, hogy mindenki számára éjjel-nappal azonnal elérhetőek legyünk mobileszközökön vagy számítógépen keresztül. Offline, ha speciális, igényre szabott műszaki támogatás szükséges.

Történetünk

A professzionális elektromos járművek tervezése és gyártása terén szerzett több évtizedes tapasztalatának köszönhetően a Zallys vezető szerepet tölt be az ágazaton belül és logisztikai megoldásokat kínál a kerekes terhek mozgatásával, illetve áru- és személyszállítással kapcsolatos igények kielégítéséhez.

Blu_macchine_web.jpg

NEMZETKÖZI JELENLÉT

International vocation

Termékeinket több mint 20 éve külföldön is értékesítjük. Az elmúlt évek során létrehoztunk egy szilárd, stabil és megbízható kereskedelmi hálózatot, ezzel biztosítva globális jelenlétünket a termékforgalmazás és a terméktámogatás terén. Néhány adat: +60 viszonteladó világszerte; +250 Olaszországban.

Blu_macchine_web.jpg

GYÁRTÁS ÉS TERVEZÉS

1. LÉPÉS:

TERVEZÉS

Termékeink tervezéséhez a „Solidworks Premium” 3D-modellező programot használjuk, hogy már a termék megszületése előtt garantáljuk a magas minőségi színvonalat.

Production and Design

2. LÉPÉS:

GYÁRTÁS

Gyártósorunkon a Lean gyártási rendszert alkalmazzuk. A rendszernek köszönhetően nem csak rugalmasak és gyorsak vagyunk, hanem a minőség folyamatos fenntartása mellett pontosan határidőre szállítunk.

Zallys lean gyártósor
The Customer

3. LÉPÉS:

A VEVŐ

Az értékközvetítés, azon belül is a bizalom, az átláthatóság és a megbízhatóság, az üzleti etika fontos építőköve. Vevőink azért választanak minket, mert kiváló minőségű termékeket keresnek.

Blu_macchine_web.jpg

A CSAPAT

A Zallys csapata egy nagy család, benne a vállalat közvetlen és közvetett alkalmazásában álló dolgozókkal, akik mind egy megközelítőleg 200 embert tömörítő dolgozói csapat részét képezik. Vezető gyártóként mi nem csak saját teljesítményünket helyezzük előtérbe, hanem a magas minőségügyi előírások szerint kiválasztott beszállítóinkra is gondosan odafigyelünk. Számunka kiemelten fontos, hogy prémiumkategóriás termékeket forgalmazzunk, kezdve az alapanyagok minőségétől a késztermékig bezárólag.

Adriano Zamberlan

Adriano Zamberlan

Alapító-vezérigazgató

Letizia Valerio

Letizia Valerio

Alapító-vezérigazgató

Team
bottom of page